5 manieren om een zelfverzekerde dater te worden.

Daten is behoorlijk zenuwslopend, en het is normaal dat je een beetje angstig wordt als je begint. Maar deze zenuwen mogen u er niet van weerhouden om Mr of Mrs Right te ontmoeten.
Maar volgens een onderzoek wordt 52% van de mensen geïntimideerd door de wereld van dating. Bovendien ontdekte de studie dat een gebrek aan vertrouwen, twijfel aan jezelf en de angst voor afwijzing de belangrijkste obstakels waren om iemand te ontmoeten.
Gelukkig voor jou hebben we een paar tips om je te helpen je datingvonk te doen overslaan. Of je nu de wereld van online dating binnenstapt, of moedig dating in de echte wereld trotseert, deze tips zullen je gegarandeerd helpen met je zelfvertrouwen om je net dat beetje meer geluk te brengen in de liefde - tenslotte 45 % van de mensen denkt dat vertrouwen de sleutel is!
5 manieren om een ​​zelfverzekerder te worden

Anders naar dingen kijken

In plaats van het ergste te vrezen, verander je je mentaliteit om elke date te zien als een kans om je datingvaardigheden te verbeteren. Zelfs als deze niet werkt, dan heb je weer wat meer geleerd over hoe je je kunt voorbereiden op een date en wat je zoekt in een partner. Ze zeggen dat oefening immers perfect is.

Besteed wat tijd aan jezelf

De tijd nemen om te genieten van wat zelfzorg kan wonderen doen voor je zelfvertrouwen. Ik heb het niet over luxe uitstapjes naar de spa of extravagante winkeltrips - gewoon ouderwetse ontspanning. Trakteer uzelf op dat extra uur in bed in het weekend of breng uw woensdag door met genieten van een gezellig bad in plaats van het huis schoon te maken. De keer dat je voor jezelf zorgt, zal al snel een positieve invloed hebben op je houding, en deze zelfwaardering zal niet onopgemerkt blijven door je dates.

Onthoud je sterke punten

Als, zoals de ondervraagden, angst voor afwijzing u tegenhoudt, moet u eraan werken uw onzekerheden te vergeten. Concentreer u niet op uw onzekerheden, maar op uw sterke punten - hoe klein ook - en noteer ze. Herinner jezelf aan deze sterke punten voordat je een bericht naar een dating profiel stuurt of voordat je de bar binnenloopt om jezelf dat vertrouwen te geven wanneer je het het meest nodig hebt.

Er goed uitzien = je goed voelen

Hoewel ⅕ van de ondervraagde mensen van mening is dat het dragen van de juiste outfit een verschil kan maken, moet je niet alleen de moeite nemen om er goed uit te zien voor je date. Denk erover na hoe goed je je voelt. Het gaat niet om het kopen van een gloednieuwe outfit voor elke date, maar om het aantrekken van je favoriete lipstick, het dragen van je favoriete shirt. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar het zou je verbazen hoeveel meer zelfvertrouwen je voelt als je er goed uitziet voor jezelf.

Verberg je zenuwen niet

Zelfs de meest zelfverzekerde daters krijgen pre-date kriebels. Probeer deze angst niet voor je date te verbergen, maar geef het gewoon aan. Dus wat als je meer schudt dan je zou willen, of dat je een beetje rood bent geworden - door het openlijk uit te praten en over je zenuwen te praten, kan het een minder groot probleem worden. De kans is groot dat je date precies hetzelfde voelt, en je eigen zenuwen bevestigen zal je date ook op hun gemak stellen.
Dus waar wacht je op? Het is tijd om dat zelfvertrouwen te benutten en de datingwereld in te gaan om ‘die ene’ voor jou te vinden. Succes!